Echipa

“România-i frumoasă, România-i acasă” . Sub această deviză, prin  prezentul blog  vă aducem  nestematele povești românești, locuri sută la sută autentice și destinații de vis.Vom explora necunoscutul alături de tine împărtășind bucuria de a vedea că România concurează cu ușurință alături de celelalte regiuni ale lumii, cu locuri și tradiții de basm, asemenea celor din poveștile bunicilor.
De asemenea, dorim să venim în sprijinul aprofundării examenului de bacalaureat , un  moment deosebit de important pentru elevii din clasele terminale și totodată un criteriu esențial pentru admiterea în învățământul superior. Aşadar, miza acestui examen devine din ce în ce mai importantă.
       Acest blog vine în ajutorul tuturor elevilor , profesorilor și chiar a pasionaților de geografie, propunându-și să răspundă principalelor cerințe legate de programa școlară.Întreaga noastră activitate se bazează pe o diversitate a exprimării dar și pe nevoia de a face ordine în formarea unui elev sub aspectul cunoștințelor dobândite.
        Utilitatea acestui blog este susținută atât prin modul de realizare a sintezelor și aplicațiilor ce asigură o înțelegere temeinică a conținuturilor, susținute de numeroase jocuri construite în aceeași manieră cât și de diversele articole cu aceeași tematică.
           
So , “Let`s do,it!”

                        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu